Auditoriumstoelen

Podium 2000 Nederland biedt verschillende type stoelen aan die ideaal zijn voor auditoria, conferentie- en lectuurhallen.

We hebben stoelen die een populaire keuze zijn voor veeleisende omgevingen zoals scholen, studio theaters en arena’s. Ook hebben we stoelen die een luxere uitstraling hebben, meer comfort bieden en een langere levensduur hebben. Podium 2000 Nederland biedt verscheidene stilistische en comfortabele auditorium stoelen die geschikt zijn voor telescopische, vaste of verwijderbare systemen. Een aantal voorbeelden staan hieronder:

RS 3 en RS 2
Deze stoelen heeft een ruimtebesparend ontwerp, gecombineerd met een goede rugleuning. Het resultaat is een flexibele multifunctionele stoel met het uiterlijk en comfort van een theaterstoel.

Space Club
De Space Club stoel is ontworpen om de beschikbare ruimte in een multifunctionele ruimte zo goed mogelijk te benutten. Deze stoel is ontworpen om de ruimte van een vlakke zaal optimaal te kunnen gebruiken. De stoelen zijn ingeklapt 20 cm om de doorgang te optimaliseren en hierdoor is het mogelijk om Space Club stoelen op een rijdiepte van 85 cm te zetten zodat er meer stoelen in een zaal geplaatst kunnen worden.

Space Plus
De Space Plus heeft een ruimtebesparende ontwerp, gecombineerd met een uitstekende rugleuning. Het resultaat is een flexibele multifunctionele stoel met het uiterlijk en gevoel van een theaterstoel. Als de toeschouwer gaat staan, draaien de zitting, rug en armleuning tegelijk naar een verticale positie. Het resultaat is een uiterst kleine en handige gesloten envelop, met een diepte van maar 155mm. Dit schept brede veilige paden en maakt maximaal gebruik van de ruimte. Alle stoelen kunnen worden voorzien van een schrijftafel, een bekerhouder en aansluiting voor de elektriciteit.

Bluecube
Tegenwoordig voorzien we ook steeds meer grote evenementenhallen van tribune en zittingen. Dan wordt vaak de keuze gemaakt voor stoelen van Bluecube. Deze stoelen zijn vervaardigd uit plastic en ontworpen met de blik op comfort en functionaliteit. De Bluecube stoelen worden geleverd in meer dan vijftien kleuren en zijn bestendig tegen verschillende soorten belasting en voor binnen en buiten gebruik.

Meer weten?

Bekijk onze referenties. Podium 2000 helpt u graag aan de juiste stoel voor uw auditorium. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • Podium 2000
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie

Podium 2000 is een onderdeel van VGM Tribunes Nederland BV.