Toebehoren   

trans

Transportwagen, ideaal voor het verplaatsen en opslag van podiumelementen. De transportwagen heeft een geluidsarme loop, en is bestand tegen scherpe delen. Tevens is de transportwagen verkrijgbaar met speciale Vulkollan vloerbeschermende wielen.

wiel

De VGM Wielenset past in een standaard podiumelement. De set bestaat uit 2 vaste, en 2 zwenkwielen 150mm.

leun

Veiligheid staat voorop, ook bij podiumopstellingen is dit een belangrijk onderdeel. De VGM Podiumleuning is een degelijk systeem, vervaardigd van zwart gecoat staal. Deze wordt geleverd inclusief bevestigingsklemmen.

rok

Podium afscherming. Om de onderzijde van uw podium af te werken, en te ontmoedigen dat er iemand onder het podium komt tijdens gebruik. De stoffen afscherming is verkrijgbaar in zowel geplooid als glad, en in verschillende kleuren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Het podiumrok wordt gelverd met bevestigingsmateriaal.

Ook is het mogelijk om uw podium met hout af te schermen. Dit kan tot een maximale hoogte van 100cm. De kleur is gelijk aan het podium. De afscherming wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

trap

De VGM trap is gemakkelijk te bevestigen aan het podium. Het is vervaardigd van zwart gecoat staal en een meubelplaat trede. De oppervlakte van de traptrede is 100x30cm, de opgang is 20cm. De trap is in verschillende hoogtes verkrijgbaar, zodat deze altijd bij uw podium past.

De vloerbeschermingsmatten zijn 2 x 1m. Deze passen precies op een podiumelement. Maar ook als u uw kostbare vloer wilt beschermen bieden de matten u de mogelijkheid deze ook voor andere doeleinden te gebruiken. De matten zijn simpel te plaatsen en te verwijderen. Indien u de matten makkelijk wilt opslaan kan dit door gebruik te maken van een matten transportwagen.

Meer weten?

Podium 2000 helpt u graag aan het juiste advies en oplossing voor uw vraag. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • Podium 2000
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie

Podium 2000 is een onderdeel van VGM Tribunes Nederland BV.