Onderhoud Podia

gereedschap

Onderhoud speelt een grote factor binnen Podium 2000.

Voldoet uw podia nog aan alle eisen? Is de veiligheid tijdens het gebruik gewaarborgd? Als u al enige tijd maakt van podia kan het zijn dat er gebreken optreden vanwege gebruik. Om de veiligheid te blijven waarborgen is het belangrijk dat het podium jaarlijks gecontroleerd wordt.

Hiervoor bieden wij u graag een onderhouds- en servicecontract voor podium elementen aanbieden. Dit garandeert een veilig kwaliteitsproduct voor vele jaren.

Werkwijze

Voor onderhoud van de podium elementen komen wij eerst bij u op locatie om de status van uw podia te bekijken, waarna wij u een op maat gemaakte offerte toesturen voor het onderhoud. Hierbij weet u waar u aan toe bent en heeft u duidelijk inzicht in de kosten. Uiteraard is zowel deze eerste afspraak als ook de offerte gratis en geheel vrijblijvend.

Na het onderhoud c.q. reparatie worden de podia middels een sticker voorzien van een goedkeuring op datum (zogeheten APK-keuring). Deze keuring geldt voor een periode van 1 jaar.

Er wordt o.a. gekeken naar:
- Hoeken
- Podiumplaten
- Poten
- Bevestigiingsmaterialen
- Moeren en bouten
- Evt. mechanisch systeem
- Evt. zij of achter hekken
- Podiumwagens
- Evt. gasveren
- Evt. smeren bewegende onderdelen
- podiumverbinders

Meer weten?

Podium 2000 helpt u graag aan het juiste advies en oplossing voor uw vraag. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Bezoekadres

  • Podium 2000
  • Lansinkweg 8
  • 7207 DG Zutphen

Contactinformatie

Podium 2000 is een onderdeel van VGM Tribunes Nederland BV.